09/08/2026
Dibeklihan’da Dört Yeni Sergi Sanatseverlerle Buluştu
Dibeklihan, 8 Ağustos Cumartesi akşamı sanatın farklı disiplinlerini bir araya getiren dört yeni serginin açılışına ev sahipliği yaptı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışta sanatseverler, birbirinden farklı eserleri yakından inceleme fırsatı buldu.
Elif Aydoğdu Ağatekin’in seramik eserlerinden oluşan sergisi Erdinç Bakla Galeri’de, Serhat Özdemir’in resim sergisi Nedim Günsur Sokak’ta, Güler Genç Erol’un resim sergisi Orhan Kemal Meydanı’nda ve Hakan Yılmaz’ın Çağdaş Medya Sanatı Sergisi ise Yıldız Kenter Galeri’de izleyiciyle buluştu.
Seramik, resim ve çağdaş medya sanatını aynı çatı altında buluşturan sergiler, Dibeklihan’ın kültür ve sanat atmosferine yeni bir renk kattı. Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği açılış, sanatçılar ve ziyaretçilerin bir araya geldiği keyifli bir akşamla tamamlandı.
Dibeklihan, farklı disiplinlerden sanatçıları ve eserleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Elif Aydoğdu Ağatekin Hakan Yılmaz serhatozdemir Güler Genç Erol Dibeklihan Kültür - Sanat Köyü